Specialiteiten

We zijn een ambachtelijke slager en dat proberen we ook zo te houden. Door gebruik te maken van goed vlees en dit volgens beproeft recept te bewerken verkrijgen we onze fijne producten. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment van  de specialiteiten van Slagerij De Vries.

Rollade
Rollade

Friese droge worst

Door velen wordt onze zelfgemaakte droge worst erg gewaardeerd. En deze heeft elders ook niet zijn gelijke. Omdat we ze zelf maken hebben we invloed op het proces van het begin tot het einde. De worst maken we met een smakelijke mix van kruiden en zout, waarbij zijn karakteristieke smaak bereikt wordt door aansluitend te roken. Dit gebeurt nog op dezelfde manier als dat vroeger gedaan werd, met zaagsel en houtsnippers van de beukenboom. Kom en proef het zelf!

Friese droge worst

Vleeswaren

Als ambachtelijke slager willen we verschil maken met vlees. Door een heel aantal vleeswaren zelf te maken, menen we dat bereiken. Hierdoor kunnen we de vleeswaren een eigen smaak meegeven en dat wordt door velen opgemerkt. Het hele productieproces voeren we zelf uit, dus van nog hele vleesdelen tot het eindproduct houden we de totstandkoming van onze smakelijke vleeswaren goed in de gaten. En dat loont zeker. Vele klanten kiezen graag  voor ons eigengemaakt broodbeleg.